Descobreix L'Intèrpret: La teva escola de música a Lleida

Transforma la teva passió per la música en realitat. Inscriu-te ara i forma part de la nostra comunitat musical.

Benvinguts a L’Intèrpret, l’escola de música on la passió, el talent i la creativitat s’uneixen

No importa la teva edat o nivell, aquí trobaràs el teu espai per a expressar-te i créixer musicalment

Amb un gran ventall d’instruments per escollir, professors experts i dedicats i una pedagogia innovadora, oferim una experiència d’aprenentatge única.

Enamora’t de la música. Inscriu-te avui a L’Intèrpret!

Programes

El programa Petits Músics

Iniciem els més petits en el món de la música, ajudant-los a desenvolupar les seves capacitats de manera integral.
Un curs ideal per a infants, acompanyats pels seus pares, que gaudeixen amb la música, els sons i els ritmes, i que estan preparats per descobrir el món artístic d’una forma divertida i lúdica.

Iniciació musical

Per a infants de tres a cinc anys, oferim un programa d’iniciació musical, on aprenen a través del joc, l’audició, la dansa i la cançó popular.

Nivell elemental

A partir dels 6 anys, els nens i les nenes comencen l’estudi d’un instrument, alhora que aprenen llenguatge musical.

Nivell mitjà

Per als més grans, oferim el nivell mitjà que dóna continuïtat a l’aprenentatge musical i ofereix la possibilitat de convalidar crèdits a l’ESO.

Música per a Joves

Amb el nostre programa Música Júnior, els joves a partir de 10 anys poden començar a tocar un instrument des del primer dia.

Música per a Adults

Mai és tard per començar a tocar l’instrument que sempre has somiat. El nostre programa de Música per a Adults et permet aprendre al teu ritme.

El grau professional

Per a aquells que busquen una via professionalitzadora, el nostre conservatori ofereix estudis reglats de música en especialitats de música clàssica i moderna.

Tria el teu instrument

Amb 17 instruments diferents per escollir, hi ha una opció per a tots els gustos i interessos.

Oferim un pla d’assessorament per ajudar a escollir l’instrument que millor s’adapti a cada estudiant.

Per què triar L'Intèrpret?

L’Escola de Música L’Intèrpret és molt més que un centre d’ensenyament. Aquí trobaràs algunes raons per formar-te a la nostra escola:

Programa educatiu integral

Oferim programes per a totes les edats i nivells, des de la música per a bebès fins al grau professional. Acompanyem als estudiants durant tota la seva trajectòria musical.

Experiència

 Som la primera escola i conservatori de música privats en rebre l’autorització de la Generalitat a la demarcació de Lleida, amb 27 anys d'experiència.

Professorat especialitzat

El nostre personal docent és altament qualificat i compromès amb l'ensenyament de la música. Els nostre professorat s'apassiona per la música i es dedica a inspirar aquesta passió als seus estudiants

Àmplia gamma d'instruments

A L'Intèrpret, oferim la possibilitat d'estudiar una gran varietat d'instruments, permetent als estudiants explorar i descobrir el que més els agrada.

Pedagogia innovadora

Implementem una pedagogia actualitzada i intuïtiva, permetent als estudiants començar a tocar des del primer dia.

Compromís amb l'excel·lència

Estem compromesos a proporcionar una educació musical de la màxima qualitat. Això significa que ens esforcem per oferir el millor en tots els aspectes de la nostra escola: des del nostre personal docent fins a les nostres instal·lacions.

Comunitat musical activa

Som més que una escola, som una comunitat. L'Intèrpret és un lloc on els estudiants poden conèixer altres apassionats de la música, aprendre i fer música junts.

Flexibilitat horària

Entenem que cada estudiant té necessitats úniques, així que oferim horaris flexibles, incloent classes per a adults que estan dissenyades per encaixar a l'horari laboral.

Ara és el moment perfecte per a començar el teu viatge musical a L'Intèrpret!

No esperis més i inscriu-te ara per al curs 2023-2024. 
T’esperem amb moltes ganes.

Preinscripció 2024-2025 oberta! T'informem