Petits músics

petits musics 2 baixaAl meu fill li agrada la música…

Perquè la música és un dels seus primers estímuls. La música que ha escoltat a casa des que va nàixer, les cançons que li canten els pares i els avis, la ràdio, la televisió. Melodies, ritmes, que li generen rialles, moviment, que intenta imitar i repetir. És un dels seus primers contactes amb l’art.

 
I tan petit, ja pot fer música?

El programa petits músics permet que els infants, des del moment que ja caminen, puguin dur a terme les sessions de música. Són sessions a la seua mida, de 30 minuts, que permeten captar i mantenir la seua atenció. L’infant escolta, canta, dansa, toca senzills instruments. En definitiva juga i s’ho passa bé. Però rere aquest joc hi ha tot un contingut i estratègia pedagògica. Mitjançant el joc, adquirirà les primeres nocions de ritme, de cant, començarà a distingir timbres, el valor del silenci. Mentre s’ho passa bé, establirà les bases de la seua educació musical.

 
I jo, puc fer música amb ell o ella?
Durant els primers anys de vida, no hi ha millor mestre ni millor amic que el pare o la mare.
Amb el programa Petits Músics tens l’oportunitat d’involucrar-te en la seua formació musical a fons. Les mares o pares també participen de l’activitat dins de l’aula. És, doncs, l’oportunitat de passar amb el teu fill una estona molt especial, en què compartiu un joc i un aprenentatge, rialles i emocions.
 
 
Si vols més que música…
A L’intèrpret ens agrada formar músics. I un músic no és només aquella persona que sap tocar un instrument. És algú que sap estimar la música en totes les seues formes i manifestacions. Algú que sap cantar, però també escoltar i crear. A l’aula, els nostres petits músics també aprenen a socialitzar-se, a compartir, a treballar en grup.
 
 
 
 
La professora de Petits músics és la:

Professora de Petits Músics, iniciació musical, llenguatge musical i piano.

Correu electrònic: yolanda_lopez@l-interpret.com

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: