Setmana musical

L’Intèrpret programa la Setmana Musical, durant el segon trimestre de cada curs escolar, amb un programa que permet a tot l’alumnat fer una sèrie d’activitats que complementen i, alhora, consoliden, la seva formació musical.
A més, la setmana musical compta amb una acte central lligat a una activitat interdisciplinària que s’ha anat desenvolupant des de començaments de cada curs (La contaminació acústico-ambiental, L’educació per al consum, Les dones en la música, L’humor en la Música, L’educació del cos, L’òpera o Aprenent a aprendre, entre d’altres).
Durant la setmana es programen activitats obertes al públic com ara concerts i conferències..
La Setmana Musical s’estructura en tallers i activitats, i està dissenyada perquè tots els alumnes del centre, així com els pares i les mares, hi puguin participar i compartir experiències musicals. 
En aquestes sessions es treballen continguts contemplats en les programacions de cada departament, per tant, avaluables i necessàries per la formació de l’alumnat. És una manera diferent d’ampliar, reforçar i consolidar aquests continguts, i és per això que el considerem de gran importància dins el procés d’ensenyament-aprenentatge.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: