Qui som?

L’Intèrpret és un espai d’ensenyaments artístics, que centra la seua activitat en la música, el teatre musical i la tecnologia del so.
Va nàixer el 1997, com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. D’aquella petita empresa familiar en resta l’esperit de proximitat amb l’alumnat i les seues famílies, l’impuls emprenedor i l’objectiu pedagògic de fer que l’alumne sigui el centre i protagonista en tot moment.
El 2010, L’Intèrpret fa un salt quantitatiu i qualitatiu. Remodelem les nostres instal·lacions per poder acollir l’ampliació dels seus ensenyaments i incorporar-ne de nous. Així, a l’Escola de Música s’hi suma la creació del Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical. L’Intèrpret es converteix, doncs, en el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya. Alhora, esdevenim un centre de producció, que dóna sortida a les creacions pròpies i atén encàrrecs en diferents disciplines relacionades amb la música, el teatre i els espectacles en general.
Tot plegat, sense perdre el nostre esperit fundacional, amb la voluntat de mantenir en permanent actualització i innovació la tasca educativa del centre.
Un projecte obert, que vol ser una aportació enriquidora per a la cultura a Lleida i la resta del país. Un centre de referència, doncs, dels ensenyaments artístics a Catalunya.
 
L’Intèrpret està associada i pertany a:
EMIPAC, Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya.
ACCAT, Associació de Conservatoris de Catalunya.
REEM, Red Española de Escuelas de Música.
AECAEM, Asociación Estatal de Centros Autorizados de Enseñanzas.
 
L’Intèrpret també és una escola associada a Microfusa.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: