Un acte al Teatre de l’Escorxador ha servit per presentar el nou logo i una pàgina web que inclou una visita virtual a les seues instal·lacions
L’Intèrpret celebra el seu 15è aniversari i es regala un canvi d’imatge. L’ha presentat aquesta tarda en una acte al Teatre de l’Escorxador, en què el seu director, Alfons Pérez, ha presentat la nova imatge corporativa de L’Intèrpret i la nova web del centre. L’acte també ha inclòs el passi d’un audiovisual que recull la història de l’escola i una actuació de L’Intèrpret Big Band.
{vimeo}40766417|500|281{/vimeo}
 

La nova imatge gràfica, que ha dissenyat l’empresa Cr3ativa, suposa una modernització de la marca, amb la incorporació d’un símbol gràfic que identifica L’Intèrpret. El nou logo i les seues aplicacions, a més, permeten identificar també i donar entitat a les diferents línies com l’escola de música, el conservatori, l’escola de teatre musical, l’escola de so i tecnologia musical, el programa Petits Músics i la branca de produccions.
La web de L’Intèrpret (www.l-interpret.com) també presenta canvis, amb una nova interfície gràfica i una estructura que permet explicar millor als usuaris l’activitat i la informació sobre les diferents línies de L’Intèrpret. La web, a més, incorpora una visita virtual que permet navegar per les instal·lacions del centre, amb la capacitat de veure els espais en 360 graus.

L’Intèrpret, 15 anys
L’Intèrpret és un espai d’ensenyaments artístics, que centra la seua activitat en la música i el teatre. Va nàixer el 1997, com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. D’aquell petit projecte familiar manté l’esperit de proximitat amb l’alumnat i les seues famílies, l’impuls emprenedor i l’objectiu pedagògic de fer que l’alumne sigui el centre i protagonista en tot moment.
El 2010 L’Intèrpret fa un salt quantitatiu i qualitatiu. Remodela les seues instal·lacions per poder acollir l’ampliació dels seus ensenyaments i incorporar-ne de nous. Així, a l’Escola de Música s’hi suma la creació del Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical. L’Intèrpret es converteix, doncs, en el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el tercer de Catalunya.
Tot plegat, sense perdre el seu tarannà fundacional, amb la voluntat de mantenir en permanent actualització i innovació la tasca educativa del centre. Un projecte obert, que vol ser una aportació enriquidora per a la cultura a Lleida i la resta del país. Un centre de referència, doncs, dels ensenyaments artístics a Catalunya.

Mireu el magnífic concert que ens va oferir L’Intèrpret Big Band de l’escola.

{vimeo}40780728|500|281{/vimeo}
 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: