L’Intèrpret és molt més que una escola de música. És un centre d’ensenyaments artístics que abasta música, teatre musical i tecnologia del so. Si estàs buscant una oportunitat per desenvolupar i millorar les teves habilitats musicals, aquí tens cinc raons convincents per preinscriure’t a L’Intèrpret aquest curs:

1. Tradició i Proximitat

Des de la seva fundació el 1997, L’Intèrpret ha mantingut un esperit de proximitat amb els alumnes i les seves famílies. Malgrat l’evolució i l’expansió, aquesta petita empresa familiar ha mantingut un enfocament pedagògic centrat en l’alumne, posant-lo al centre de l’experiència educativa. A més, com a primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida, L’Intèrpret ha estat pionera en l’oferta d’ensenyaments artístics i s’ha convertit en un centre de referència a Catalunya.

2. Variedat d’Ensenyaments

L’oferta educativa de L’Intèrpret és amplia i diversa, amb itineraris que s’adapten a les necessitats i interessos de cada alumne. Des dels ben petits fins als adults, tothom pot trobar un programa adequat per desenvolupar el seu potencial musical. Des de l’iniciació musical fins al nivell professionalitzador, passant per música moderna i educació especial, l’escola cobreix tots els àmbits de l’aprenentatge musical.

3. Formació Integral

L’objectiu pedagògic de L’Intèrpret és anar més enllà d’ensenyar música i tècniques d’instrument. L’escola vol formar músics complets que entenguin el llenguatge musical, apreciïn l’art en totes les seves manifestacions i desenvolupin valors com l’esforç, la disciplina i el treball en equip. A través de l’aprenentatge col·lectiu, com les orquestres, big bands, combos i cors, els alumnes aprenen a compartir i gaudir de la música amb altres companys.

4. Professorat Qualificat i Apassionat

El professorat de L’Intèrpret no només té les titulacions requerides per impartir classes, sinó que són músics apassionats amb una vocació clara per transmetre els seus coneixements i amor per la música. A més, es mantenen en constant formació i actualització per incorporar les últimes innovacions pedagògiques. Aquest compromís amb la qualitat de l’ensenyament és una garantia per als alumnes que rebran una educació musical d’excel·lència.

5. Centre d’Arts i Producció

L’Intèrpret no és només una escola, sinó també un centre d’arts i producció. Amb la creació del Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical, l’escola es converteix en un espai on els alumnes poden explorar diferents facetes de l’art i participar en produccions pròpies. Aquest enfocament en la pràctica i l’experiència real és clau per enriquir la formació dels estudiants i preparar-los per a una carrera artística sòlida.
L’Intèrpret ofereix una oportunitat única per descobrir i desenvolupar el teu talent musical. Amb una tradició sòlida, una àmplia oferta educativa, una formació integral, un professorat apassionat i la possibilitat de participar en produccions artístiques, L’Intèrpret es converteix en el lloc ideal per a aquells que busquen créixer com a músics i com a persones.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: