Quan arriba l’estiu, sovint els pares es preguntaran quines activitats poden fer els seus fills per aprofitar el temps lliure d’una manera productiva i enriquidora. A L’Intèrpret, tenim la resposta. Les nostres activitats d’estiu estan pensades per a tots els nivells i edats, combinant diversió, creativitat i, sobretot, l’aprenentatge musical que és el nostre pilar fonamental.

Una de les activitats més populars que oferim és el Casal Estiu Creatiu, especialment dissenyat per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Aquesta proposta engloba una àmplia gamma de disciplines artístiques que es treballen de forma lúdica i divertida. Des de la música fins al teatre, passant pel cant, l’exploració d’instruments, manualitats i fins i tot la informàtica musical, cada dia es converteix en una nova aventura d’aprenentatge.

El casal Estiu Creatiu va més enllà de les classes convencionals de música, oferint als nostres joves alumnes l’oportunitat de descobrir diferents instruments, de participar en jocs de ritmes i percussió, de viure l’experiència del teatre musical i de convertir-se en petits directors d’orquestra. També tindran l’oportunitat d’endinsar-se en el món de la informàtica musical, creant la seva pròpia melodia amb l’ajuda dels nostres experts professors.

Per als més grans, a partir dels 10 anys, oferim l’Ukelele’s School. Si mai has pensat a agafar un ukelele i començar a tocar, aquest és el moment i el lloc ideal. Amb sessions en grups reduïts, els alumnes aprendran a tocar aquest instrument petit però potent d’una manera amigable i de suport.

Si el teu estil és més inclinat cap al rock, la Combo Rock School serà la teva activitat d’estiu ideal. Amb grups per edats i nivells, aquesta escola d’estiu se centra a tocar la música més actual en grup. És una oportunitat fantàstica per practicar amb la guitarra, el piano, la bateria, el baix, el violí, el clarinet, el saxo, la trompeta, la flauta, entre d’altres, tot aprenent a coordinar-se amb altres músics per crear un so harmònic i potent.

Finalment, per a aquells que busquen una atenció més personalitzada, oferim MY MUSIC CLASS. Aquestes són classes d’instrument personalitzades per a tots, des dels 6 anys fins a adults. Amb l’orientació dels nostres professors especialistes, cada alumne pot triar el seu propi ritme d’aprenentatge, sigui per començar a tocar un instrument o per aprofundir les seves habilitats existents.

Una de els grans avantatges de MY MUSIC CLASS és la seva flexibilitat. Les sessions es poden programar segons la disponibilitat de l’alumne i es poden realitzar tant de forma presencial com online. Així, és una opció fantàstica per a aquells que busquen continuar practicant la música durant l’estiu, encara que estiguin de vacances fora de la ciutat.

En resum, les activitats d’estiu de L’Intèrpret són una oportunitat única per combinar l’aprenentatge musical amb la diversió de l’estiu. Per a nosaltres, la música és més que una simple matèria d’aprenentatge. És una passió, un llenguatge universal que uneix persones de totes les edats i orígens. Creiem que a través de les nostres activitats d’estiu, podem inspirar als nostres alumnes a descobrir aquesta passió per ells mateixos.
Així que no esperis més. Si estàs buscant activitats d’estiu per a tu mateix o per als teus fills, vine a L’Intèrpret. Descobreix la diversió i l’aprenentatge musical que t’esperen aquí, i suma’t a la nostra comunitat d’amants de la música. T’esperem amb les portes obertes!

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: