Un concert didàctic que descobreix els vincles entre la música clàssica i l’electrònica. L’actuació clou una temporada per on han passat 700 espectadors.

xapaQuè hi té a veure Bach amb els loops? O Strauss amb les seqüències de ritmes? “Clàssica electrònica” és el concert que aquest diumenge, 22 d’abril a les 12 del migdia al Cafè del Teatre de l’Escorxador, ofereix el cicle de concerts familiars Diumenges a Tot Ritme, que organitza L’Intèrpret. Una bona oportunitat per conèixer els vincles entre la música clàssica i l’electrònica o descobrir que l’ordinador pot ser un instrument més. L’actuació anirà a càrrec del productor i compositor Pancho Marrodán, professor de L’Intèrpret.

Amb aquesta actuació es tanca el 15è Diumenges a Tot Ritme, per on ja han passat aquesta temporada uns 700 espectadors. En aquesta edició, han pogut gaudir de concerts de Rafel Bonavita, Antoni Tolmos o Alfons Enjuanes, entre d’altres.
Tots els concerts es fan a les 12 del migdia al Cafè del Teatre i tenen preus populars. L’entrada d’adult costa 3 euros i la dels infants, fins a 14 anys, només 1 euro, mentre que els menors de 4 anys tenen l’entrada gratuïta. Els socis del Club Banyetes, a més, poden gaudir de la fórmula 2×1, una entrada infantil gratuïta per cada adult acompanyant.
Els Diumenges a Tot Ritme van nàixer el 1997, el mateix any que es va crear l’escola de música L’Intèrpret. L’objectiu era participar de la vida cultural de la ciutat d’una forma activa i, alhora, oferir un complement educatiu per al seu alumnat i el públic en general.
Durant els 15 anys del cicle s’han ofert més de 90 actuacions i han passat pels seus concerts més de 15.000 espectadors.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: