Fundada el 1997, L’Intèrpret de Lleida, va ser la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. Amb un profund compromís amb la proximitat, l’esperit emprenedor i un enfocament pedagògic que col·loca l’alumne al centre, L’Intèrpret s’ha consolidat com un referent en els ensenyaments artístics a Catalunya.

Un recorregut de creixement i innovació

En el 2010, L’Intèrpret va experimentar un salt quantitatiu i qualitatiu significatiu. Vam remodelar les nostres instal·lacions per ampliar els ensenyaments i incorporar-ne de nous, l’escola va introduir el Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical. Aquesta evolució va establir L’Intèrpret com el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya.

Estem associats a diverses entitats com EMIPAC, ACCAT, REEM i AECAEM, L’Intèrpret consolida la seva posició com a centre de referència dels ensenyaments artístics a Catalunya.

Com aprendràs música amb nosaltres?

Amb una metodologia educativa centrada en l’excel·lència, les activitats a L’Intèrpret segueixen pautes clares per assegurar un aprenentatge ric i complet.

Quin instrument vols aprendre aquest 2024?

L’Intèrpret permet l’estudi de 17 instruments, que abasten tant música clàssica com moderna. La nostra escola proporciona un pla d’assessorament personalitzat per ajudar en l’elecció de l’instrument, considerant les preferències i habilitats de cada alumne.

Les classes d’instrument són sempre individuals, garantint una atenció personalitzada. Amb durades de 30, 45 o 60 minuts setmanals, adaptades segons l’edat de l’alumnat, aspirem a proporcionar una experiència formativa adaptada a les necessitats individuals.

Les opcions d’instruments són àmplies: el baix elèctric, la bateria, el cant modern, el clarinet, el contrabaix, la flauta, la guitarra, la percussió, el piano, el violí, la viola, el violoncel, el saxòfon, el trombó de vares, la trompa, la trompeta i l’ukelele.

L’Intèrpret de Lleida: l’escola on aprendre música aquest 2024

Amb una clara missió pedagògica, L’Intèrpret assegura que els seus alumnes no només aprenguin música i llenguatge musical, sinó que també desenvolupin una comprensió profunda de la música com a forma d’art. Amb un enfocament integral, aspirem a formar músics amb valors i una apreciació profunda de l’art en totes les seves variants.

Aprendre música a L’Intèrpret no només requereix esforç i disciplina, sinó que també està destinat a ser una experiència plena d’alegria. Amb eines didàctiques adaptades a les necessitats individuals, fomentem el treball comunitari des dels primers moments, amb participació en orquestres, big bands, combos i cors.

Vine a descobrir la teva passió per la música amb L’Intèrpret de Lleida aquest 2024. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre les classes i cursos disponibles

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: