Música a canvi de solidaritat.
2 kg d’aliments. Aquest és el preu de l’entrada per al concert de l’Orquestra Simfònica L’Intèrpret a l’Auditori Enric Granados.

L’Intèrpret vol canviar la música de la crisi. Per això ha organitzat un concert solidari amb la seva orquestra simfònica a l’Auditori el proper dia 12 de novembre a les 20:00 h. Durarà uns 55 minuts.
D’aquesta manera L’Intèrpret vol contribuir a la tasca que el Banc d’Aliments desenvolupa a la nostra ciutat. Per això lliurarà els 1.500 kg d’aliments que preveu recollir de les entrades. Així, es podrà assistir al concert entregant, tan sols, els 2 kg de menjar al moment d’entrar a la sala. Els tipus d’aliments recomanats han de ser de llarga caducitat i que no calgui guardar-los en nevera.

A banda de la vessant solidària, L’Intèrpret també vol contribuir a la difusió i reflexió de valors en la seva comunitat educativa i al públic en general.

El concert compta amb la col·laboració del Banc d’Aliments de Lleida i l’Auditori Enric Granados de Lleida.

 

Programa:

Simfonia n.1 en Do Major, Op. 21 de Ludwing van Beethoven (1770-1827)

– Adagio molto – Allegro con brio   – Andante cantabile con moto   – Menuetto. Allegro molto e vivace   – Finale. Adagio – Allegro molto e vivace

Els mestres cantors” de Richard Wagner (1813-1883). Extractes de l’òpera

Suite de “Tannhäuser” de Richard Wagner (1813-1883)

– Cor dels peregrins   – Estrella vespertina   – Gran marxa

 – Dansa eslava n.3 d’Antonin Dvorák (1841-1904)

Dansa hongaresa n. 1 de Johannes Brahms (1833-1897)

– “Els miserables” de Claude-Michel Schönberg

 

L’Orquestra Simfònica L’Intèrpret està integrada per una quarantena de joves estudiants del centre d’entre 12 i 18 anys, dirigits per Alfons Pérez. Interpretaran obres de Beethoven, Wagner (amb motiu de la celebració del 200 aniversari del seu naixement), Bramhs i Dvorak.
L’actuació, que durarà 55 minuts, està pensada per al públic familiar i inclourà breus explicacions didàctiques. L’edat mínima recomanada és de 7/8 anys.
 
El concert compta amb la col·laboració del Banc d’Aliments de Lleida i l’Auditori Enric Granados de Lleida.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: