L’Intèrpret celebra el seu concert de Nadal re-estrenant el Cant de la Sibil·la de David Esterri amb una coproducció amb el Turó de la Seu Vella.

Volem compartir amb tots vosaltres el Concert de Nadal que, com cada any, hem organitzat per aquestes dates.
Enguany serà un concert molt interessant i ple d’emocions que tindrà lloc el proper diumenge dia 23 de desembre a les 18:30 h. a la Seu Vella.
Tornarem a interpretar el “Cant de la Sibil·la” que L’Intèrpret va encarregar, ara fa 3 anys, al compositor lleidatà David Esterri. La solista, Marta Infante, estarà acompanyada per la Coral Maristes Montserrat d’adults, el Cor Infantil i l’Orquestra Simfònica L’Intèrpret dirigits per Alfons Pérez.
També podreu escoltar nadales tradicionals i d’autors lleidatans, encomanades i estrenades per L’Intèrpret com: “Cançó de Nadal” d’Antoni Tolmos (lletra d’Enric Falguera), “Truquen a la porta” de Jaume Olivé (lletra de Pere Pena) o la què s’estrenarà aquest diumenge: “La nineta pel Nadal” del mateix David Esterri (lletra d’Emma de Roquer), per exemple.

Ens agradarà viure amb vosaltres aquest important concert. És per això que us animem a venir.

El concert està recomenat a partir del 5 anys i les entrades les podeu recollir a L’Intèrpret i al Turó de la Seu Vella al preu de 5 €, fins el 12 anys i 10 € els adults (l’aforament està limitat).

US ESPEREM.

Cartell Nadal al Turo

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: