Coneix el Teatre Musical amb L’Intèrpret

L’Escola de Teatre Musical L’Intèrpret ofereix classes per a diferents grups d’edats

El teatre musical és la part teatral més complexa que combina les tres disciplines: la interpretació, el cant i la coreografia. Gràcies a la fusió d’aquests tres conceptes els alumnes aprenen a controlar el seu cos i moviments amb l’objectiu d’expressar qualsevol sentiment i interpretar diferents personatges.
Escolliu, amb els botons de sota, un dels 4 vídeos que us hem preparat.
 
[widgetkit id=63]
 
A L’Intèrpret hi ha quatre grups d’alumnes de teatre musical separats per edats.
Nens i nenes de 4 i 5 anys coneixen el món artístic mitjançant el joc. Ja des de ben petit adquireixen les primeres nocions de dramatúrgia d’una forma lúdica. El treball en grup afavoreix que els petits aprenguin a escoltar i a col·laborar amb els companys.
 
El segon grup, format per alumnes d’entre 7 i 9 anys, segueix jugant a fer teatre. Un cop assolida la base dramatúrgica i musical comencen a introduir el text. També aprenen a expressar-se i a treballar amb el seu propi cos per dominar-lo i exterioritzar els sentiments.
 
Els alumnes amb edats compreses entre 10 i 13 anys ja tenen més coneixements i són més conscients del que suposa representar una obra de teatre musical. El treball amb aquesta grup consisteix en perfilar el cant, treballar les coreografies i aprendre a posar-se a la pell del personatge.
 
Donem un pas més i arribem al grup format per alumnes d’entre 13 i 16 anys que cerquen expressar les seves pròpies inquietuds. En aquesta etapa es treballa intensament els tres conceptes que composen el teatre musical. Per representar una obra d’aquestes característiques compten amb tres professors dels camps principals: interpretació, cant i coreografia. Els alumnes aprenen a cantar i ballar alhora i a perdre la vergonya quan estan interpretant un paper. 
 
Cada etapa suposa un nivell de dificultat que s’adequa a l’edat dels alumnes. Els principis bàsics dramatúrgics i musicals que aprenen contribueixen a la seva millora i ajuden als alumnes a afrontar situacions que es poden trobar a la seva vida quotidiana com per exemple realitzar una conferència.
 
Els vídeos presents en aquest article expliquen quina és la dinàmica de treball dels diferents grups i en què consisteix el procés d’aprenentatge. 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: