Orquestra Simfònica L'IntèrpretCom cada 21 de juny, L’Intèrpret se suma a les activitats del Dia Internacional de la Música que se celebren a Lleida. Els combos de música moderna, L’Orquestra Simfònica i la Batucada es podran escoltar als carrers de la ciutat.
Els combos de moderna actuaran a la Plaça Ricard Vinyes, a partir de les 18:00h. A partir de les 19:30, serà l’Orquestra Simfònica L’Intèrpret i el cor general de l’escola els que interpretraran un medley del musical “Grease” a la Plaça Paeria. La Batucada de L’Intèrpret també participa a la Festa, amb una actuació que començarà a les 19:00 h a la plaça Sant Joan i que recorrerà l’Eix Comercial.

El Dia de la Música o Festa de la Música és una festa europea i internacional, que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, amb l’inici de l’estiu. Va ser Jack Lang, Ministre de Cultura francès, qui, el 1982, va celebrar-ne la primera edició a França.

Allunyant-se dels festivals de música, que acostumen a organitzar-se entorn d’un compositor o un gènere musical determinat, amb una programació seleccionada per un director artístic, la Festa de la Música és abans que res una festa popular gratuïta, que s’obre a tots els participants (amateurs o professionals) que vulguin participar-hi. (Font: Viquipèdia)

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: