Ens plau presentar-vos la “1ª escola d’estiu de pedagogia instrumental”, organitzada per l’escola de música i centre autoritzat de grau professional L’Intèrpret i Harmony Games , que tindrà lloc a Lleida del 10 al 12 de juliol.

A càrrec dels formadors Laia Serra, Antoni Tolmos, Amaia Ruano, Violant Olivares, Oriol Ferré, Eduardo Hernández i Ferran Badal vol aportar recursos, idees, materials i reflexions sobre la pedagogia i la didàctica de l’instrument en escoles de música i conservatoris.

Està adreçada a:

Les incripcions ja estan obertes.

Trobareu tota la informació i com inscriure-us a:

https://www.music.cat/ca/formacio/escola-d-estiu-de-pedagogia-instrumental

El professorat de les escoles i conservatoris associats a EMIPAC, ACCAT o ACEM així com els estudiants de grau de la UdL tenen un 45€ de descompte en la matrícula.

Formació reconeguda pel Pla de Formació de Professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Descarregueu el pdf del curs.

Contingut de les sessions:

Del pensament a l’instrument“. Formador: Antoni Tolmos.

Recursos per a conversar de tu a tu amb el teu instrument, crear petites improvisacions i converses musicals sense necessitar llegir partitures. Enriquiràs l’audició interior i la creativitat d’una manera molt senzilla i obtindràs eines per utilitzar amb els teus estudiants.

La música comunitària”. Formadors: Laia Serra i Ferran Badal.

L’objectiu general del curs és oferir idees clau per a estructurar, planificar i implementar projectes de música comunitària de forma competent així com dotar de recursos didàctics que afavoreixin el procés d’ensenyament aprenentatge d’una forma cooperativa, significativa i funcional.

Emocions i aprenentatge“. Formadora: Amaia Ruano.

Descripció: Aquest taller està dissenyat per a professors de música interessats en desenvolupar les seves competències emocionals i integrar-les de manera efectiva en l’entorn educatiu. L’objectiu és proporcionar-los les eines i estratègies necessàries per gestionar les emocions tant en ells mateixos com en els seus alumnes, millorant així el procés d’aprenentatge i fomentant un clima positiu a l’aula.

Pedagogia d’instrument“. Formador: Oriol Ferré.

L’objectiu és proporcionar recursos metodològics i estratègies per abordar l’ensenyament d’un instrument de manera col·lectiva. El curs es desenvoluparà de manera vivencial, permetent als participants experimentar les diferents activitats i tècniques presentades. Incorporarem el moviment com a recurs pedagògic, la improvisació i la notació i prenotació musical a l’aula.

Didàctica de l’Ukelele adreçada a docents“. Formadors: Violant Olivares i Eduardo Hernández.

“Ukelelel Ukelelea” un projecte adreçat a professionals de diversos àmbits. El curs proporciona recursos, repertori i estratègies per a engegar o millorar un projectes de música i comunitat. Es divideix en 4 nivells de dificultat progressiva i s’aborden principis pedagògics i s’utilitzen materials manipulatius per a la pràctica instrumental col·lectiva.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: