La música és un llenguatge universal que ens acompanya al llarg de les nostres vides. Des de les melodies que escoltem a casa fins a les cançons que cantem en companyia, la música ens envolta i ens fa sentir emocions úniques.

És per això que estudiar música des de la infància té un valor incommensurable en el desenvolupament integral dels nens. En aquest article, explorarem els beneficis d’estudiar música des de ben petits i com aquesta pràctica pot enriquir les seves vides.

La importància d’estudiar música des de ben petits

L’Intèrpret: un lloc per a la formació musical i l’expressió artística

L’Intèrpret és un espai dedicat a la formació musical i l’expressió artística dels nens i nenes. Amb un equip de professionals qualificats i una metodologia pedagògica adaptada a les necessitats de cada alumne/a, ofereix una experiència enriquidora per al seu creixement personal i musical.

A través del programa Petits Músics, ofereixen un curs per als més petits de la casa (del 0 als 2 anys) acompanyats pels pares a la classe, que no només promou el desenvolupament musical, sinó que també contribueix al desenvolupament integral de l’infant, incloent-hi capacitats cognitives, motrius, socials i d’autonomia personal.

L’altre programa és la Iniciació musical on els infants de 3, 4 i 5 anys viuen la música a través d’activitats lúdiques i didàctiques. Exploren diferents instruments, aprenen conceptes bàsics de música i desenvolupant habilitats musicals fonamentals com el ritme, la melodia i la coordinació.
No deixeu passar l’oportunitat de descobrir els beneficis de l’estudi de la música per als vostres fills. Inscriviu-vos a L’Intèrpret i deixeu que descobreixin en el món màgic de la música, explorant el seu potencial i desenvolupant-se com a persones creatives i plenes d’expressió artística.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: