Aquest cap de setmana hem realitzat un concert simfònic, hem participat a la Batalla de Flors, hem col·laborat al concert del Club Banyetes i hem muntat un estand al Parc Infantil d’Onda Cero

Aquest divendres passat, L’Orquestra SImfònica L’Intèrpret (OSI) ha interpretat obres de Beethoven, Wagner, Dvorák, Brahms i Schönberg per retre homenatge a Wagner i contrastar la seva obra. El concert, realitzat amb motiu de la celebració del 200 aniversari del naixement de Wagner, ha omplert la sala del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny. Els 40 alumnes que formen l’OSI han actuat davant un públic entregat i ansiós per redescobrir aquesta música. La interpretació dels components de l’OSI ha sorprès gratament al públic que ha quedat impressionat pel resultat obtingut.
[widgetkit id=62]
El dissabte la Batucada de L’Intèrpret ha acompanyat les carrosses que han desfilat en la Batalla de Flors. Els 25 membres de la Batucada, a partir dels 6 anys, han marcat el ritme de la festivitat. Els més petits han gaudit de la música i han quedat encantats per l’actuació musical realitzada per la Batucada de L’Intèrpret. Centenars de persones han assistit a l’esdeveniment i han participat activament de la festa llençat confeti, ballant i gaudint de les disfresses.
El darrer dia de la Festa Major ha deixat un matí ple d’activitats per als més petits de la casa. El concert del Club Banyetes ha estat anunciat per la Batucada de L’Intèrpret. A més, quatre alumnes de l’escola han acompanyat musicalment les cançons interpretades pels nens del Club Banyetes.
L’Intèrpret també ha estat present al Parc Infantil d’Onda Cero organitzat al carrer Jaume II. Els nens s’han divertit i han tocat la bateria a l’estand de L’Intèrpret.
Aquestes activitats han estat preparades per passar un càlid cap de setmana de Festa Major en família i han satisfet la curiositat dels més petits. 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: