Final curs Teatre Musical L'IntèrpretL’alumnat dels diferents cursos ha dut a escena les obres que han preparat durant l’any. Peces de teatre i teatre musical, adaptades per a l’ocasió o originals del mateixos actors i actrius. Les representacions s’han tancat amb el musical “Què!” a càrrec del grup de joves de l’escola.“Què!” és un musical jove, sobre els joves i amb actors joves, que parla de nou menors que participen en un programa de conscienciació de valors, sota la tutela d’una professora inexperta, mentre esperen una sentència judicial per algun delicte que han comès en el passat.
El muntatge original és d’Àngel Llàcer i Àlex Mañas, amb música de Manu Guix. L’obra és fruit del treball del primer curs de l’Escola de Teatre Musical de L’Intèrpret. Es va veure el dissabte, 16 de juny, al Teatre de l’Escorxador, en una sessió és oberta al públic en general. La representava l’alumnat de 12 a 17 anys, amb música enregistrada però veu en directe.

No van ser, però, les úniques representacions de la jornada. També al Teatre de l’Escorxador, els diferents grups d’edat de l’escola de teatre van passar també per l’escenari per presentar els treballs que han estat preparant durant el curs. Així, els més petits, de 4 i 5 anys, van representar “El món del circ”, en què representaven els números clàssics del circ, com malabaristes, pallassos, l’home forçut, faquir, etc. Tot, amb molt d’humor.

El grup de 6 a 8 anys van representar “Dins del bosc”, una adaptació lliure del musical “Boscos endins”, on es barregen personatges de contes clàssics, com la Caputxeta, la Ventafocs, la bruixa de la Blancaneus o el príncep.

Els més grans, de 9 a 12 anys, va portara escena dos obres. Uns van representar “Set germanes”, una obra de misteri i humor escrita pels mateixos participants del curs de teatre. L’altra representació era un seguit d’esquetxos humorístics també inventats pel mateix alumnat.


Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: