La música disco dels anys 70 ha posat la cirereta final al gran pastís dels Diumenges de L’Intèrpret.
El darrer concert del XVI cicle dels DIumenges a Tot Ritme ha estat dedicat a la “Disco dels 70”, una música que t’incita a ballar. Una vegada més, el Cafè del Teatre s’ha quedat petit a l’acollir les més de 200 persones que han assistit al concert amb ganes d’escoltar una bona música en directe.
[widgetkit id=58]
Els intèrprets: Tui Higgins, veu, Pancho Marrodan, piano, Jaume Olivé, baix i Ignasi Corella, bateria, s’han transformat en estrelles dels anys 70 i han delectat al públic amb les cançons més conegudes d’aquest període. També han satisfet la curiositat dels més petits explicant com funciona cada un dels instruments i com es possible tocar aquestes melodies amb només quatre músics a l’escenari. 
El públic ha tingut l’oportunitat de tornar a escoltar els èxits de l’època com “Sunny”, “Setember” o “Celebration”. En canvi, els més petits han sentit per primera vegada aquestes cançons i no han parat de ballar juntament amb els seus pares.
Aquest concert clou l’edició dels Diumenges a Tot Ritme d’enguany. El XVI cicle ha ofert diferents actuacions adreçades a tots els membres de la família com “Contes en clau de sol”, una sèrie de contes musicats per als més petits de la casa, “Bossanova entre amics” per als amants de la bossanova i, aquest últim, “La disco dels 70” per als que no poden parar de ballar.

 

 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: