Instal·lacions

Des del nostre estudi professional podem enregistrar des d’un solista fins a una orquestra simfònica.
L’estudi està connectat a tres sales d’enregistrament, que es poden utilitzar segons les necessitats i característiques de la gravació. Les sales estan connectades per un circuït intern de televisió, que permeten el seguiment de tot el procés sense interferir-hi.
L’estudi es pot llogar en la modalitat de claus en mà o bé podem posar al teu servei l’equip humà que necessitis per fer l’enregistrament.
Sales d’enregistrament i assaig
Disposem de 3 sales connectades a l’estudi d’enregistrament, de 9, 14 i 100 metres quadrats. Alhora, pots disposar d’altres sales per assajos i suport. Totes les sales estan convenientment insonoritzades i gaudeixen d’una acústica adequada per preservar la qualitat del so.
Plató
La sala Ellington, de 100 metres quadrats i amb capacitat per a 100 persones, és ideal per fer enregistraments musicals de gran format o per treballar amb amplitud i comoditat. Està perfectament insonoritzada i amb una acústica neutra que no interferirà en el teu so.
La sala, a més, està equipada amb la il·luminació i la infraestructura necessària per transformar-se en un plató de TV, que permet l’enregistrament de produccions audiovisuals diverses.
La nostra sala també es pot emprar com a petit auditori per a audicions, projeccions o concerts i representacions de petit format.
Sales de suport
Posem al teu servei tota la nostra infraestructura perquè et serveixi de suport en el procés de treball i enregistrament. Des de sales de reunions, fins a espais d’assaigs, conferències, presentacions, etc.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: