El concert inclou des de grans clàssics del swing fins a bandes sonores de pel·lícules

L'Intèrpret Big BandL’Intèrpret Big Band portarà la Festa Major al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny per Festa Major. El pròxim dijous, 10 de maig, a les 20:00 h, actuarà al PCiTAL en un concert que repassarà el seu repertori consolidat. Clàssics del swing com “Tuxedo Juction”, ritmes llatins com “One note samba” de Jobim o bandes sonores de pel·lícules com “Peter Gunn” de Mancini, són algunes de les peces que es podran escoltar en aquest bolo.

El concert és gratuït i permetrà als assistents conèixer les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic.

L’Intèrpret Big Band va nàixer el 1999 a Lleida, a l’escola de música que li dóna nom. Un projecte innovador, inèdit a la ciutat, que cercava buscar una alternativa pedagògica a la tradicional formació d’orquestra simfònica. La diferència bàsica amb aquesta és en el repertori (basat en el jazz, pop-rock i música llatina) i el consegüent tractament del so, incidint en el llenguatge del swing, entre d’altres.
Des de la seua fundació ha estat sempre dirigida pel professor de L’Intèrpret Jaume Olivé. La formació compta en el seu bagatge amb dos classes magistrals a càrrec dels prestigiós director i saxofonista Bob Sands. Ha actuat en diverses poblacions de Catalunya, Aragó i Canàries.
Les edats dels seus components van dels 12 als 18 anys.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: