L’Orquestra Simfònica L’Intèrpret, dirigida per Alfons Pérez, retrà homenatge al compositor teutó amb motiu de la celebració del 200 aniversari del seu naixement.

El concert, que tindrà lloc el proper divendres dia 10 de maig a les 19:00 h. al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, és una nova edició dels concerts que L’Intèrpret fa cada any col·laborant amb la Festa Major de la nostra ciutat,
El programa serà interpretat per l’Orquestra Simfònica, formada per una quarantena de joves músics d’edats compreses entre els 11 i els 18 anys. Interpretaran la 1ª simfonia en DoM de Beethoven, extractes de l’òpera “Els mestres cantors”, de Wagner, una suite de l’òpera “Tannhäuser” de Wagner, la dansa hongaresa núm.1 de Brahms, la dansa eslava núm. 3 de Dvorak i “Els miserables” de Claude-Michel Schönberg.

El concert, que és gratuït, està adreçat a públic de totes les edats i comptarà amb una breu explicació de les obres.
___________________________________________________________________________________________________________________________ 
L’ORQUESTRA SIMFÒNICA L’INTÈRPRET
L’Orquestra Simfònica L’Intèrpret (OSI) és una orquestra que aglutina alumnes de nivell mitjà i de grau professional de L’Intèrpret. Està integrada per joves estudiants de música amb edats compreses entre els 11 i els 18 anys.
L’OSI és un projecte pedagògic que comença ara fa setze anys de manera paralel·la al naixement de l’escola amb la creació d’una primera orquestra que amb els anys es convertirà en tres de diferentes edats i nivells. Actualment els alumnes de 6 a 9 anys toquen a l’Orquestra Piccolo i els de 10 a 11/12 ho fan a la Cantabile. Tot aquest procés culmina amb l’Orquestra Simfònica que és la que avui podreu escoltar.
L’OSI centra el seu treball en el repertori simfònic sempre amb un enfocament didàctic i pedagògic intentant oferir una formació musical dels alumnes el més àmplia possible.
L’orquestra ha realitzat nombrosos concerts arreu del territori i ha estrenat l’òpera “La Gàbia Daurada” i “El cant de la Sibil·la”, obres d’encàrrec totes dues de David Esterri. També ha realitzat intercanvis per Catalunya i Alemanya.
___________________________________________________________________________________________________________________________

PROGRAMA DEL CONCERT:
 
Concert “Homenatge a Wagner”
Orquestra Simfònica L’Intèrpret
Director:  Alfons Pérez
 
                  Programa:

Simfonia n.1 en Do Major, Op. 21 de Ludwing van Beethoven (1770-1827)
– Adagio molto – Allegro con brio
– Andante cantabile con moto
– Menuetto. Allegro molto e vivace
– Finale. Adagio – Allegro molto e vivace
 
“Els mestres cantors” de Richard Wagner (1813-1883)
– Extractes de l’òpera
 
Suite de “Tannhäuser” de Richard Wagner (1813-1883)
– Cor dels peregrins
– Estrella vespertina
– Gran marxa
 
– Dansa eslava núm.3 d’Antonin Dvorák (1841-1904) 
 
– Dansa hongaresa núm. 1 de Johannes Brahms (1833-1897)
 
– “Els miserables”, meadley de Claude-Michel Schönberg
 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: