El tècnic, productor i professor de L’Intèrpret, Josep Maria Bossa, impartirà un curs de 12 hores lectives.

Aquest taller de màstering està pensat per a la gent que edita els seus treballs d’àudio i vol aprendre com acabar de perfeccionar-los.
Els participants aprendran com es masteritza de la mà del tècnic i productor Josep Maria Bossa, qui ha enregistrat, mesclat i masteritzat per a Rosa López, Ramón (OT-EUROVISIÓN) i Xavier Dealbert, entre d’altres. El curs es farà els dies 1 de juny, de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h, i 2 de juny, de 10:00 a 14:00 h. En finalitzar aquest taller, tots els que hi hagin assistit rebran un certificat acreditatiu.
Descarregueu-vos el PDF.
 
[widgetkit id=60]

El taller introduirà conceptes generals com la masterització, l’enginyer de màstering, l’equalització i els processos de dinàmica i psicoacústics i la tècnica M/S, entre d’altres coses. A més, s’explicarà la tècnica de masterització per a ràdio, televisió i Internet. Els alumnes practicaran utilitzant els equips de L’Intèrpret i l’estudi Bossa-Records.
Gràcies als avenços tecnològics, qualsevol persona pot desenvolupar projectes musicals, tant si grava discs com si enregistra les seves pròpies demos. La masterització és l’últim pas creatiu de tota producció musical o projecte sonor i consisteix en proporcionar el millor acabat per aportar al producte la qualitat sonora òptima. Precisament aquest és l’objectiu del taller de màstering: ensenyar als participants com millorar la qualitat del seu projecte sonor.

Descarregueu-vos el PDF.

 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: