L’Intèrpret produccions està editant i mesclant el que serà el proper CD del grup de música antinga Nuevo Sarao.
El CD, que es va enregistrar la darrera setmana d’agost, ara es troba en fase de mescla un cop finalitzada la tasca d’edició.
L’enregistrament ha comptat amb la producció artística de Daniel Espasa, i el projecte assessorat sota la direcció artística de Màrius Bernadó i sota la batuta del músic i líder del grup Rafael Bonavita.
Nuevo Sarao CD 1
 
Sota la direcció de Rafael Bonavita, Nuevo Sarao interpreta, en aquest CD, el “Libro segvndo de tonos y villancicos a vna, dos, tres y qvatro voces” de Joan Araniés, mestre de capella de la Catedral de la Seu d’Urgell el segle XVII. El repertori que aplega el recull d’Araniés —que inclou tant peces de marcada empremta hispànica com altres la fesomia de les quals és inequívocament italiana— representa un recorregut pels temes que podien amenitzar una vetllada festiva i musical en temps del barroc: l’amor, el desamor, la moral i les seves contradiccions. El context històric d’aquestes cançons ens ofereix com a contrapunt enriquidor música instrumental i vocal del montserratí Joan Cererols, o d’altres autors d’aquell inventiu i trencador seicento italià com són Marco Uccellini i Andrea Falconiero.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: