Els joves intèrprets han omplert de públic la sala Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell.
L’OSI (Orquestra Simfònica L’Intèrpret) ha estat convidada per l’Orquestra Cadí per tal de clausurar els actes de celebració del desè aniversari de l’entitat.
El concert, que va tenir lloc ahir diumenge a les 18:00 h, va deixar petita la sala Sant Domènec amb un públic entregat amb la proposta musical presentada. Els prop de 40 músics integrants de l’OSI, dirigits per Alfons Pérez, van interpretar la “1ª simfonia” de Beethoven i dues suites basades en les òperes “Els mestres cantors” i “Tannhäuser” de Richar Wagner.
 
Veure vídeo resum del concert.
 
[widgetkit id=28]
L’Intèrpret ha volgut retre homenatge al gran músic Richard Wagner amb aquest programa en motiu de la celebració del bicentenari del seu naixement aquest any 2013.
El concert va cloure amb una brillant interpretació de la “Dansa eslava nª 3” de Dvorak i la “Dansa hongaresa nª 1” de Brahms conjuntament amb l’Orquestra Cadí. Aquesta darrera actuació va posar damunt l’escenari a més de 60 joves músics dirigits pel director de L’Intèrpret Alfons Pérez.
Els alumnes han valorat molt positivament el concert com a experiència musical i humana. Aquest concert és una de les moltes activitats que L’Intèrpret realitza pensades per a que l’alumnat millori la seva formació musical alhora que visqui experiències tot relacionant-se amb joves músics d’altres indrets.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: