Les matrícules per estudiar a L’Intèrpret, el centre d’ensenyaments artístics de referència a Lleida, estan obertes. El centre posa l’enfocament principal en la música, la tecnologia del so i els ensenyaments artístics en general. Va ser fundat el 1997 com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida i va esdevenir l’únic conservatori privat de Lleida l’any 2011. Tot i que ha crescut al llarg dels anys, manté l’esperit de proximitat i l’objectiu pedagògic de posar l’alumnat com a centre i protagonista de la seva acció educativa i formativa..

Metodologia didàctica centrada en l’alumne

El 2011, L’Intèrpret va fer un salt significatiu remodelant les instal·lacions per poder oferir un ventall més ampli d’ensenyaments, incloent-hi l’Escola de So i Tecnologia Musical i autoritzant el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya.

Des dels seus inicis, L’Intèrpret ha estat a l’avantguarda de la innovació didàctica en els processos d’ensenyament-aprenentatge. El centre valora la formació permanent del seu equip docent i organitza regularment cursos de formació en col·laboració amb altres entitats. A més, es treballa per atendre les necessitats individuals de cada alumne i fomentar la seva motivació i interès en l’aprenentatge musical.

Diversitat d’instruments i estils musicals per a tots els gustos i edats

A L’Intèrpret es poden estudiar 17 instruments diferents, tant de música clàssica com de moderna, i hi ha una gran varietat de formacions, agrupacions i estils musicals disponibles. L’escola ofereix assessorament personalitzat per ajudar els estudiants a triar l’instrument adequat tenint en compte les seves preferències i aptituds.

Un dels programes destacats de L’Intèrpret és el programa Petits Músics, el qual està dissenyat per als més petits, de 0 a 2  anys, que venen a l’aula acompanyats d’un adult per a descobrir i viure el món de la música.

L’altre programa dirigit als més petits de la casa és la Iniciació musical. Els infants de 3, 4 i 5 anys viuen la música a través d’activitats lúdiques i didàctiques, exploren diferents instruments, aprenen conceptes bàsics de música i desenvolupant habilitats musicals fonamentals com el ritme, la melodia i la coordinació.

L’Intèrpret també ha pensat en l’alumnat de més edat que pot aprendre música al seu ritme amb el programa Música per a adults.

Formació integral en música clàssica i moderna

Per als estudiants més avançats, L’Intèrpret ofereix programa de formació professional en música clàssica i moderna. L’alumnat pot accedir al conservatori de L’Intèrpret per a realitzar estudis professionals.

També poden millorar les seves habilitats musicals cursant el programa de nivell mitjà d’escola de música, amb l’acompanyament d’un professor experimentat.
A més de l’ensenyament instrumental, L’Intèrpret ofereix classes d‘informàtica musical, llenguatge musical, harmonia, anàlisi musical i altres assignatures complementàries per ajudar a l’alumnat a obtenir una formació completa en música.

L’Intèrpret també promou l’aprenentatge a través de l’experiència pràctica i la participació en activitats en viu. L’alumnat té l’oportunitat de formar part d’orquestres, grups de música de cambra, corals, bandes i produccions teatrals, que són organitzades i produïdes per l’escola.

L’Intèrpret: el lloc ideal per a desenvolupar el teu potencial musical

Matriculant-te a L’Intèrpret, tindràs accés a una educació musical de qualitat, amb un enfocament integral i innovador. Tindràs l’oportunitat de desenvolupar les teves habilitats musicals, gaudir de l’aprenentatge en un entorn motivador i participar en activitats en viu que enriquiran la teva experiència musical.

Si estàs interessat/da en matricular-te a L’Intèrpret per al curs 2023-2024, posa’t en contacte amb l’escola per obtenir més informació sobre els programes d’estudis, horaris, requisits d’admissió i altres detalls rellevants. Truca’ns al 973 26 39 06 o escriu un correu electrònic a l-interpret@l-interpret.com.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: