Aquest estiu no et perdis el colònes d’estiu Camp Rock de L’Intèrpret, una experiència inoblidable on la música i les arts escèniques prenen protagonisme. Des de fa 19 anys, aquest casal ofereix als infants, joves i enguany fins i tot adults una oportunitat única de gaudir de la música, el teatre, el ball, el cant i una gran varietat d’activitats divertides.

En aquestes colònies de música i teatre musical, que es realitzen al juliol a la comarca d’Osona, els participants porten a escena un musical. Durant els dies d’estada, aprenen els seus papers i partitures, fan assajos, preparen el vestuari i l’escenografia, i l’última nit representen l’obra davant de les seves famílies i el públic interessat.

L’equip de professionals de L’Intèrpret, reconeguts pel seu talent i experiència pedagògica, dirigeix i crea aquesta experiència única per a l’alumnat. Hi ha diferents modalitats disponibles, com ara actor/cantant, músic i tècnic, perquè els participants puguin triar segons els seus interessos.

Les inscripcions per a les colònies d’estiu Camp Rock van començar el dilluns 3 d’abril de 2023. Hi ha tres opcions, segons les edats dels participants:

Mireu vídeos del dia a dia i de les funcions i amplieu tota la informació.

Si voleu reservar la vostra plaça us podeu descarregar:

Futlletó informatiu

Full d’inscripció

L’Intèrpret, 27 anys ensenyant música

L’Intèrpret és un espai d’ensenyaments artístics que, des de la seva fundació el 1997, s’ha convertit en un centre de referència a la demarcació de Lleida i a Catalunya. Amb un esperit de proximitat amb els alumnes i les seves famílies, l’Escola de Música L’Intèrpret ofereix una formació integral com a músics, fomentant l’aprenentatge del llenguatge musical i la interpretació d’instruments.

Aprendre música a L’Intèrpret és sinònim d’esforç, disciplina i estudi, però també de diversió i alegria. Creiem que la música és un mitjà per esdevenir millor persona i, per això, volem que els nostres alumnes s’ho passin bé mentre aprenen i entenen els valors que la música pot transmetre.

Amb un enfocament didàctic adaptat a les necessitats individuals de cada alumne, a L’Intèrpret oferim una gran varietat d’eines per fomentar el seu progrés i millora. A més, la música és un acte comunitari que ens anima a compartir amb altres músics. Des del primer moment, els nostres alumnes participen en formacions col·lectives com orquestres, big bands, combos, cors i altres conjunts.
A L’Intèrpret treballem amb passió i ensenyem amb el cor. No deixis escapar aquesta oportunitat i matricula’t a les colònies d’estiu Camp Rock de L’Intèrpret. Viuràs moments increïbles, coneixeràs nous amics i desenvoluparàs les teves habilitats musicals, escèniques i artístiques.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: