INFLUÈNCIES DE PAUL ROLLAND I MIMI ZWEIG EN LA PEDAGOGIA DE CLAUDIO FORCADA (PART 2).

Inscripció al següent link:
https://www.music.cat/ca/formacio/influencies-de-paul-rolland-i-mimi-zweig-en-la-pedagogia-de-claudio-forcada-part-2


Adreçat a

Professorat de corda fregada d’escoles de música i conservatoris.

Dies de la formació.
• 22/10/2022
• 23/10/2022

Horaris.
Diumenge 22 d’octubre:
– De 10.00 a 14.00 h (sesions de pedagogia) y de 16.00 a 20.00 h (hi haurà 2 h de pràctiques de professorat amb alumnat).
Dilluns 23 d’octubre:
– De 9.00 a 13.00 h (sesions de pedagogia).

Material necessari.
Cal portar l’instrument.

Data límit per a inscriure’s.
19/10/2023

Certificat.
El certificat del curs s’expedirà per L’Intèrpret per 12 h de formació.

Objectius.
• Continuar en el coneixement de l’enfocament de Paul Rolland en l’ensenyament de la tècnica. Aquest curs es centrarà en habilitats que l’alumnat ha d’assolir als curs 2 a 4 dels ensenyaments bàsics,amb especial èmfasi en la distribució de l’arc, el treball de la velocitat, els canvis de posició i el vibrato.

• Familiaritzar-se amb l’anàlisi del repertori adient per als 4 primers cursos, en els què es puguin integrar les tècniques esmentades al punt anterior.

Descripció.
Al present curs es continuarà amb l’exploració de tècniques i repertori adient per als 4 primers cursos de l’estudi del instrument, que ja es va començar al curs anterior. D’aquesta manera, el professor Forcada mostrarà com organitza la seva programació per a aquests cursos, basant-se en les idees de tres dels pedagogs que més han influenciat en la seva pedagogia: Zweig, Rolland i Suzuki. Presentarà una selecció de les principals tècniques, col·leccions d’estudis i obres que empra amb el seu alumnat.

Els continguts d’aquest segon curs sobre la pedagogia del Dr. Forcada són independents de l’anterior, pel què no és necessari haver assistit a la primera edició per tal d’aprofitar aquesta segona edició.

Es porposa que els assistents duguin el seu instrument per tal de poder provar els exercicis que anirà proposant el professor.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: