A L’Intèrpret de Lleida tenim aquest programa, dissenyat per introduir als infants als beneficis de la música a una primerenca edat 

El teu fill o filla presenten un interès prematur per la música?

A l’Intèrpret, vam incorporar el programa Petits Músics l’any 2001, sent el primer centre a Lleida en oferir un programa cuidat de música per a nadons. Ho vam fer amb la convicció que, tal com mai és massa tard per començar a aprendre música, tampoc ho és massa aviat.

El programa Petits Músics és un curs dissenyat per fomentar el desenvolupament dels infants mitjançant la música. Aquest programa no només educa en l’àmbit musical, sinó que també contribueix al desenvolupament integral dels infants.

D’aquesta manera, treballem per potenciar capacitats cognitives, com ara la memòria, la concentració, l’atenció, la imaginació, l’observació, la comparació, la lògica i la creativitat. També ens centrem en les habilitats motrius, incloent-hi l’adquisició del control postural i el desplaçament del cos. A més, fomentem la capacitat d’interacció social per establir valors de respecte, estima, tolerància i solidaritat amb els altres, i promovem la independència personal mitjançant la formació d’hàbits, el coneixement de si mateix i el desenvolupament de la pròpia personalitat.

Horaris petits músics per al curs 2023/24

Segons la demanda es pot considerar la formació de més grups.

P0, primer any de vida compartint música!

Dins de Petits Músics tenim “Baby Intèrpret”, un innovador programa exclusiu de L’Intèrpret dirigit als nadons. Es tracta d’un taller dissenyat per descobrir i compartir les primeres emocions a través de la música.

Gaudireu junts del llenguatge afectiu de la música. Aquest programa constitueix una eina d’estimulació i vinculació afectiva a través de cançons, jocs, ritmes, etc.

Horari: Dimarts de 10:30 a 11:30 h.

P1 i P2 Petits Músics

Aquestes sessions, amb una durada de 30 minuts, estan dissenyades específicament per captar i mantenir la seva atenció. Durant aquest temps, els infants escolten, canten, ballen i toquen instruments senzills, gaudint d’una experiència lúdica i divertida.

Darrere, hi ha una planificació pedagògica i un contingut educatiu fonamentat. A través del joc, els infants adquireixen les seves primeres nocions de ritme i de cant, comencen a distingir timbres i entenen el valor del silenci. Tot això mentre s’ho passen bé! Establiran les bases essencials de la seva educació musical mentre riuen.

Horari

Els pares i mares també participen en l’aula

Sí, tens la possibilitat de fer música amb el teu fill o filla mitjançant el programa Petits Músics.

Durant els primers anys de vida, no hi ha millor guia ni millor company que la figura del pare o de la mare. Amb el programa Petits Músics, se t’ofereix l’oportunitat de participar en la seva formació musical i desenvolupament. Si vols ser una mare o pare que participi activament en les activitats dins de l’aula, aquest programa és per vosaltres! 

Si vols apuntar-te o vols més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Tel.: 973 26 39 06

Email: l-interpret@l-interpret.com

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: