L’Intèrpret col·labora amb Kastanya.cat

Ahir, dilluns 2 de maig, a L’Intèrpret es va presentar Kastanya.cat. Es tracta d’una iniciativa proposada pel Departament de Cultura i Lleida Televisió, que té com objectiu fomentar l’ús de la llengua catalana mitjançant la música i promocionar aquells grups musicals que canten en català o occità.

{vimeo}165126732|500|281{/vimeo} 

 

Kastanya.cat s’articula al voltant de set programes de televisió que serviran per presentar i veure la evolució dels grups participants, i un concert final que tindrà lloc a la sala Cotton Club, de Lleida. 

Perquè en agrada la música, des de L’Intèrpret hem decidit donar suport i col·laborar amb aquesta proposta. Tots els grups musicals disposaran de les nostres instalacions per fer els assajos, proves i els enregistraments de concerts que s’emetran per Lleida Televisió.

El projecte ha estat presentat pel director territorial de Cultura a Lleida, Josep Borrell, i la subdirectora general de Política Lingüística, Marta Xirinachs.Tots aquells grups interessats a participar-hi, es poden inscriure a la página web: llengua.gencat.cat/kastanya 

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: