CLASSE OBERTA. 24 de Novembre 

Taller teatre fair lady

T’agrada el teatre musical?

Tothom pot gaudir del plaer del teatre. L’objectiu bàsic d’aquest taller és divertir-se fent teatre musical 

 

No tan sols farem  interpretació, a més treballerm el cos i la veu, la presència escènica, les regles bàsiques del joc dramàtic, la confiança en el grup, la improvisació i la creativitat personal. 

 

Professors: Manel Romeu i Sheila Tornero.

 

T’ESPEREM!!

 

Durada del taller: 4 mesos, de desembre a març.

Horari: Dimarts de 19:00 a 21:00 h i 3 caps de setmana intensius a concretar.

Preu: 190€ tot el taller.

 

 

 

 

 

SINOPSI:

En una nit de pluja, Eliza Doolittle, una florista de carrer i bastant mal parlada, passeja davant del Teatre de l’Òpera del Covent Garden, oferint els seus violetes als vianants sense adonar-se que, ocult després d’una columna, un cavaller anota al seu bloc tot el que ella diu. El cavaller és el professor Henry Higgins, expert en fonètica i prestigiós lingüista, un madur solter de caràcter irascible, solitari i bastant irritant, qui queda impressionat pel pronunciat accent d’Eliza.

 

En un moment donat, Higgins assegura que després només sis mesos de lliçons de pronunciació i bones maneres, seria capaç de fer passar a la jove florista per una duquessa en el ball d’una Ambaixada sense que ningú sospiti d’on procedeix, ja que el professor creu que la diferència de classes socials la marca principalment la forma d’expressar-se.

 

Eliza veu en aquesta proposta una oportunitat de convertir-se en algú millor i poder arribar a ser dependenta en una floristeria. Però Higgins ho pren com un experiment, com un simple joc en el qual farà treballar molt durament al seu “conillet d’Índies”, a totes hores i fins i tot durant els àpats, oblidant que és un ésser humà i que té sentiments.

 

A més el seu amic i col·lega de professió, el Coronel Pickering, que és un expert en dialectes colonials i que ha fet un recent viatge a l’Índia, li aposta totes les despeses de les lliçons que no és capaç d’aconseguir el seu propòsit.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: