Xapa XVIII DTRArriba la divuitena edició dels Diumenges a Tot Ritme de L’Intèrpret
L’original proposta artística pensada per a gaudir de la música en família arriba a la majoria d’edat i a més municipis del Segrià
El diumenge 15 de març comença la XVIII edició dels Diumenges a Tot Ritme que organitza cada any L’Intèrpret.
Un món de bressols“, “Clarinets amb K”, “El jazz de Bolling” en col·laboració amb la Mostra de Cinema Llatinoamericà i “Trukupam” i “Esterrinàrius” són els espectacles que conformen la divuitena edició d’aquest cicle de concerts familiars.
El concert que inicia la present edició, “ Un món de bressols”, és una proposta per als més petits de la casa i convida als participants a gaudir de les més boniques cançons de bressol del món.
El concert serà interpretat pels professors de L’Intèrpret Tui Higgins, veu, Simón Fernández, flauta travessera i Pancho Marrodán, piano.
Aquest concert està pensat per a infants d’1 a 5 anys, acompanyats pels seus pares i les seves mares. Val a dir que aquesta franja d’edat de públic disposa de molt poca oferta d’espectacles.
Descarregueu-vos la programació des d’aquí.
Foto Bolling
 
Tots els concerts es fan a les 12 del migdia al Cafè del Teatre i tenen preus populars. L’entrada d’adult costa 5 euros i la dels infants, fins a 14 anys, només 3 euros, mentre que els menors de 4 anys i els alumnes de L’Intèrpret tenen l’entrada gratuïta. Els socis del Club Banyetes, a més, poden gaudir de la fórmula 2×1, una entrada infantil gratuïta per cada adult acompanyant.
 
Els Diumenges s’expandeixen pel territori
En aquesta edició els diumenges arribaran a 3 municipis de Segrià, gràcies al suport de la Diputació de Lleida. Així doncs l’espectacle “Trukupam” estarà l’11 d’abril a Benavent de Segrià i el 25 d’abril a Aitona, i “Esterrinàrius” el mateix 25 d’abril a Torres de Segre.
 
Els Diumenges a Tot Ritme en xifres
Per les 17 edicions anteriors de Diumenges a Tot Ritme han passat més de 18.856 espectadors, s’han produït 95 concerts diferents i hi han participat 213 músics i 14 formacions instrumentrals.

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: