Som un espai d’ensenyaments artístics, especialitzats en música, teatre musical i tecnologia del so. Inaugurat el 1997, com a primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida, manté l’esperit de proximitat amb l’alumnat i les seves famílies. Amb un enfocament emprenedor, l’objectiu pedagògic persisteix en posicionar l’alumne com a centre i protagonista en tot moment.

El 2010, vam experimentar un creixement quantitatiu i qualitatiu, remodelant les instal·lacions per incorporar nous ensenyaments. A l’Escola de Música se sumen el Conservatori, l’Escola de Teatre Musical i l’Escola de So i Tecnologia Musical. Així, som el primer Conservatori privat de Lleida i el quart de Catalunya. Simultàniament, ens vam consolidar com a centre de producció, donant sortida a creacions pròpies i atenent encàrrecs en diverses disciplines relacionades amb la música, el teatre i els espectacles.

Tot això, sense perdre l’esperit fundacional, amb l’objectiu de mantenir actualitzada i innovadora la tasca educativa del centre. Un projecte obert que aspira a enriquir la cultura a Lleida i arreu del país, convertint-se en referent dels ensenyaments artístics a Catalunya.

Com ensenyem i eduquem?

L’objectiu pedagògic de L’Intèrpret és viure la música. Busquem que l’alumnat aprengui el llenguatge musical, a tocar un instrument i, alhora, desenvolupi la capacitat d’escoltar, comprendre els valors que la música pot transmetre i apreciar l’art en totes les seves formes.

La formació integral com a músic implica esforç, disciplina i estudi, però també ha de ser una manera de gaudir. L’alumnat participa en formacions col·lectives com orquestres, big bands, combos i cors, promovent la música com a acte comunitari per compartir.

A L’Intèrpret es treballa amb el cap i s’ensenya de cor. Des de l’origen, es busca la innovació didàctica, organitzant cursos de formació en col·laboració amb entitats i facilitant la compaginació de les tasques laborals i de formació musical personal.

La metodologia didàctica es basa en la interacció i comunicació del professorat i alumnat; així com la construcció d’un aprenentatge significatiu, utilitzant recursos variats, repertori divers i integrant les diferents disciplines.

Quin és el nostre projecte educatiu?

El Projecte Educatiu de Centre defineix la identitat de L’Intèrpret:

L’Intèrpret proporciona mitjans, recursos i materials didàctics de qualitat, ordenats i accessibles, per contribuir a una formació global, motivadora i amb l’objectiu de garantir una educació de qualitat.

L’Intèrpret de Lleida: t’esperem per gaudir de la música amb tu!

Contacta amb nosaltres si vols saber més sobre la nostra escola i si t’interessa envoltar-te 

de música aquest 2024. 

Tel.: 973 26 39 06

Emai: l-interpret@l-interpret.com

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: