L’Intèrpret, l’escola de música de Lleida, t’ofereix una formació de qualitat en música moderna

La música moderna és un gènere musical que engloba una gran varietat d’estils, des del rock i el pop fins al jazz, el funk o l’electrònica. Si t’agrada la música moderna i vols aprendre a tocar un instrument o a cantar, L’Intèrpret, l’escola de música de Lleida, t’ofereix una formació de qualitat adaptada al teu nivell i als teus objectius.

L’Intèrpret és una escola de música amb més de 30 anys d’experiència. El nostre objectiu és formar músics professionals que puguin desenvolupar la seva carrera musical amb èxit. Per això, oferim una formació integral que abasta tots els aspectes de la música, des de la tècnica instrumental o vocal fins a la teoria musical, la composició o la interpretació.

El nostre programa de Música Moderna

Està dissenyat per a tots els nivells, des de principiants fins a professionals. Oferim classes individuals i grupals, així com tallers i projectes col·laboratius. El nostre professorat és de primer nivell i té una àmplia experiència en l’ensenyament de la música moderna. El programa està dividit en tres assignatures:

  1. Instruments
  1. Llenguatge musical: Teoria i composició
  1. Combo

A més de les classes regulars, L’Intèrpret ofereix altres activitats musicals, com ara concerts, jam sessions, concursos, etc. Aquestes activitats són una oportunitat per als alumnes de tocar en directe, de compartir la seva música amb altres músics i de créixer com a artistes.

No podem oblidar tampoc la interpretació, una part essencial de la música moderna. Durant el programa també s’ensenyarà interpretació vocal i instrumental, i també fem tallers i projectes col·laboratius. Aquestes classes ensenyen als alumnes a interpretar la música amb expressió i professionalitat.

Contacta amb nosaltres

L’Intèrpret és una escola de música que aposta per una metodologia didàctica innovadora i actual. El nostre professorat està formant-se permanentment i utilitza un material didàctic ben organitzat. Les classes són participatives i interactives, i els alumnes tenen l’oportunitat de tocar música en directe des dels primers cursos. Això permet als alumnes aprendre música de manera significativa i gaudir-ne.

Si vols estudiar música moderna a Lleida o estàs interessat en altres programes, contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre el nostre programa i per apuntar-te.

T’esperem!

Benvingut a L’Intèrpret!

Som aquí per a ajudar-te a trobar la informació més adient a les teves necessitats.

Si us plau, completa la següent informació i t’orientarem: